Güncel Haberler

Koç Ernak ve Doğuş, Bahçeşehir Galibiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu

Bitci Türkiye Kupası çeyrek final maçında Darüşşafaka konuk olduğu Bahçeşehir Koleji‘ni 80-88’lik skorla geçerek adını Final Four’a yazdırmayı başardı.

Karşılaşmanın ardından Daçka’nın başarılı koçu Selçuk Ernak açıklamalarda bulundu:

Üst düzey mücadele gösteren takımımı kutluyorum. Çok kaliteli ve yetenekli bir takıma karşı oynadık. Ligin en organize hücum eden takımlarından birisiyle karşı karşıyaydık. Bizim için özel bir gündü tabii, abi-kardeş karşılaştık defalarca kez olduğu gibi (Bahçeşehir Koleji Koçu Erhan Ernak). Birimiz yoluna devam edemeyecekti. Biz daha şanslıydık. Biz devam edeceğiz yolumuza. Kupaya 2 maçımız kaldı. Birbirinden zorlu 2 maç… Performansımızı artırarak finale kadar gitmek istiyoruz

Tivibu Spor

Kaptan Doğuş Özdemiroğlu ise şu ifadeleri kullandı:

Öncelikle tüm takım arkadaşlarımızı ve teknik heyeti kutluyorum. Çok güçlü bir rakibe karşı deplasmanda kazandık. Üçüncü periyot sonunda yakaladığımız bir fark vardı ancak ne olursa olsun çok kaliteli bir takım oldukları için geri gelmeyi başardılar. Orada bir cevap daha verip maçı kazanmayı bildik. Önümüzde kupayı kazanmak için 2 engel var. Hangi takım gelecek bilmiyorum ancak çok güçlü ekipler (Efes-Karşıyaka eşleşmesi). Amacımız maç maç düşünüp kupaya ulaşmak.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Tofaş’ın Düzenleyeceği 23. Cevat Soydaş Turnuvası’nın Katılımcıları Belli Oldu

23. Cevat Soydaş Turnuvası’nda yer alacak takımlar belli oldu. Tofaş‘ın ev sahipliğinde 20-23 Eylül tarihleri …