Güncel Haberler

Zenit, Polonya Deplasmanında Farklı Kazandı

VTB Ligi mücadelesinde Euroleague ekiplerinden Zenit konuk olduğu Zielona Gora‘yı 52-79’lık skorla farklı yendi.

Bu sonuçla Zenit 14. maçında 11. kez kazanırken 2. sırada yer aldı. Polonya ekibi ise 13. maçının ardından 2 galibiyette kaldı ve son sırada yer almaya devam etti.

  1. çeyrek: 13-21
  2. çeyrek: 14-21
  3. çeyrek: 15-21
  4. çeyrek: 10-16

Zenit’de Jordan Loyd 21 sayı, 5-8 3sayı, 3 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, Jordan Mickey 15 sayı, 5 ribaund, 3 asist ve Sergey Karasev 11 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Polonya ekibinde ise Tony Meier 11 sayı, 5 ribaund, 2 asist, Dragan Apic 9 sayı, 13 ribaund, 2 asist ve Devoe Joseph ile Andrzej Mazurczak 7’şer sayıyla ayakta kalabilen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Heurtel, Federasyon ile Anlaşmasını Bozdu ve Zenit ile İmzaladı!

Euroleague ve Liga Endesa’nın güçlü ekiplerinden Barcelona ile Real Madrid’in sorunlu şekilde ayrılan, yaz dönemiminin …