Güncel Haberler

Milano, Rövanşta Pesaro’ya Acımadı

İtalya Lega Basket Serie A 20. hafta mücadelesinde Euroleague ekibi Olimpia Milano konuk ettiği Pesaro‘yu 91-57’lik skorla farklı geçti. Böylelikle 16 Ocak’ta deplasmanda uzatma sonunda 85-82’lik skorla sürpriz şekilde yenildikleri rakiplerinde rövanjı acımasızca almış oldular.

Bu sonuçla Milano 18. maçında 16. galibiyetini aldı ve liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Pesaro ise 19. maçının ardından 7 galibiyette kaldı ve 14. sırada konumlandı.

  1. çeyrek: 23-12
  2. çeyrek: 19-15
  3. çeyrek: 25-13
  4. çeyrek: 24-17

Milano’da Davide Alviti 12 sayı, 8 ribaund, 2 asist, Jerian Grant 12 sayı, 2 ribaund, 2 asist, Kaleb Tarczewski 12 sayı, 9 ribaund, Tommaso Baldasso 10 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Paul Biligha 10 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile galibiyetin başlıca mimarları oldular.

Pesaro cephesinde ise Doron Lamb 15 sayı, 2 ribaund ve Tyrique Jones 13 sayı, 4 ribaund ile yegane çift haneli skor üretebilen isimler olurken, Davide Moretti ve Vincent Sanford 8’er sayıyla ayakta kalmaya çalışan diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Milano’yu Kendi Silahı ile Vurdu

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız konuk olduğu Olimpia Milano‘yu kendi silahı ile …