Güncel Haberler

Kızıl Yıldız, Zadar Karşısında Terlemedi

Adriyatik Ligi 20. hafta mücadelesinde Euroleague ekiplerinden Kızıl Yıldız konuk ettiği Zadar karşısında doğru dürüst terlemeden 91-69’luk skorla rahat bir galibiyet elde etti.

Bu sonuçla Sırp ekibi 17. galibiyetini elde etti ve liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Hırvat ekibi ise 6 galibiyette kaldı ve 11. sırada konumlandı.

  1. çeyrek: 26-22
  2. çeyrek: 25-15
  3. çeyrek: 19-16
  4. çeyrek: 21-16

Kızıl Yıldız’da Ognjen Dobric 23 sayı, 5-5 3sayı, 2 ribaund ile yıldızlaşırken, Marko Simonovic 14 sayı, 4-5 3sayı ve Dejan Davidovac, Austin Hollins, Luka Mitrovic üçlüsü ise 8’er sayıyla galibiyetin diğer mimarları oldular.

Zadar cephesinde ise Antonio Jordano 16 sayı, 4-6 3sayı ve Dominik Mavra 13 sayı, 3-5 3sayı ile yegane çift haneli skor üretebilen isimler olurken Martin Junakovic de 9 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile ayakta kalmaya çalışan diğer isimdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Studentski Engelini Güle Oynaya Geçti

Adriyatik Ligi 25. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız konuk ettiği KK Studentski Centar‘ı 94-76’lık skorla güle …