Güncel Haberler

Büyükçekmece, Crawford’un Son Saniye Basketiyle Petkim’i Yendi

ING Basketbol Süper Ligi 21. hafta programında, düşme hattını yakından ilgilendiren denk güçlerin mücadelesinde Büyükçekmece, konuk olduğu Armand’dan yoksun olan Petkim Spor‘u Crawford’un son saniye basketi sayesinde 72-74’lük skorla kazanmayı başardı.

Bu sonuçla Büyükçekmece 5 galibiyete ulaşarak 13. sırada yer alırken, Petkim ise 3 galibiyette kaldı ve son sırada yer almaya devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Büyükçekmece’de Jordon Crawford 24 sayı, 3-9 3sayı, 2 ribaund, 2 asist ile yıldızlaşırken, Ian Miller 11 sayı, 3-5 3sayı, 2 ribaund ve Deniz Kılıçlı 10 sayı, 5 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Armand’dan yoksun olan Petkim cephesinde ise Gary Browne 29 sayı, 3-7 3sayı, 5 ribaund, 7 asist ile çok etkili olurken, yeni transfer Josh Perkins 13 sayı, 2-10 3sayı, 5 ribaund, 4 asist ve Malcolm Thomas 10 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …