Güncel Haberler

Toronto, Houston’ı Farklı Geçip Seriyi 8 Maça Çıkardı (Alperen 4+4)

NBA Doğu Konferansı’nın play-off takımlarından Toronto Raptors, konuk olduğu Batı’nın zayıf ekiplerinden Houston Rockets‘ı 139-120 gibi rahat bir skorla geçmeyi bildi.

Bu sonuçla Raptors 54. maçından 31. galibiyetini çıkarırken, Rockets ise 55. maçının ardından 15 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

VanVleet’den yoksun olan Raptors’da Gary Trent 42 sayı, 6-13 3sayı, 4 asist, 5 top çalma ile yıldızlaşırken, Pascal Siakam 30 sayı, 3 ribaund, 4 asist ve kenardan gelen Chris Boucher 16 sayı, 5 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Rockets cephesinde ise Kevin Porter 30 sayı, 6-9 3sayı, 3 ribaund, 8 asist ile öne çıkarken, Garrison Mathews 19 sayı, 3-7 3sayı, 6 ribaund, Jalen Green 18 sayı, 3-6 3sayı, Christian Wood 17 sayı, 1-6 3sayı, 11 ribaund, 6 asist ve Ja’Sean Tate 12 sayı, 5 ribaund, 6 asist ile direnen diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Alperen Şengün ise kenardan gelerek 21 dakika süre almasına rağmen 0-3 2sayı, 0-2 s.atış isabetleriyle hiç skor üretemedi ve istatistiklerine 4 ribaund, 4 asist, 1 blok ekleyebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …