Güncel Haberler

Takas: Porzingis Dallas’dan Ayrıldı!

NBA‘de takas döneminin son saatlerinde takımların hamleleri netleşirken, sürpriz haberler de duymaya başladık.

ESPN’de yer alan habere göre Dallas Mavericks, Letonyalı uzunu Kristaps Porzingis‘i takas yoluyla Washington Wizards‘a gönderdi.

Batı ekibi Mavs ise bu takasta bir diğer Letonyalı Davis Bertans ve Spencer Dinwiddie‘yi kadrosuna katmış oldu. Wizards da Porzingis dışında bir adet de 2. tur draft hakkını kasasına koymuş oldu.

2015 draftında 4. sıradan Dallas tarafından seçilen 26 yaşındaki Porzingis bu sezon 34 maçta 19.2 sayı, 7.7 ribaund, 2.0 asist istatistikleriyle katkı verirken, 28 yaşındaki Dinwiddie ise forma giydiği 44 maçta 12.6 sayı, 4.7 ribaund, 5.8 asist istasitikleriyle katkı veriyordu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …