Güncel Haberler

Türk Telekom, Lider Badalona’yı Konuk Ediyor

7DAYS EuroCup A grubu 13. hafta mücadelesinde temsilcimiz Türk Telekom, Ankara’da lider Joventut Badalona‘yı konuk ediyor.

9 Şubat Çarşamba günü saat 20:00’da başlayacak karşılaşma S Sport 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Temsilcimiz 12 maçın ardından hanesine 6 galibiyet yazdırabildi ve kendisine 7. sırada yer bulabilmiş durumda averajla. Geçen hafta grubun zayıf halkalarından Slask Wroclaw’a konuk olmuşlar ve 80-67 gibi farklı bir skorla yenilmişlerdi. Sonrasında haftasonu BSL’nin son sırasında yer alan Petkim’i konuk etmişler ve zor da olsa 75-70 ile kazanmışlardı. O maçta Clemmons 20 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Dawkins 13 sayı, 3 ribaund ve Can Uğur 10 sayı, 3 asist ile öne çıkan isimler olmuşlardı. Bu maçta Harrison ve Berk’den faydalanamayacaklar.

İspanyol ekibi 12 maçından 10 tanesini galibiyetle kapattı ve tam 6 maçtır kazanıyorlar. Geçen hafta konuk ettikleri güçlü rakipleri Paritzan’ı 92-84 ile geçtikten sonra haftasonu, 5 Şubat’ta karşılaştıkları Andorra karşısında deplasmanda olmalarının da etkisiyle fazla direnememişler ve 91-72 ile farklı kaybetmişlerdi. O maçta Parra 12 sayı, 3 ribaund ve Willis 12 sayı, 5 ribaund ile yegane çift haneli skor üretebilen isimlerdi. Bu maç öncesi Brodziansky dışında eksikleri bulunmuyor.

İki takımın gruptaki ilk karşılaşmalarından Badalona ev sahibi avantajını iyi kullanmış ve temsilcimizi 76-67 ile yenmeyi bilmişti. Parra 17 sayı, 8 ribaund, Ribas 12 sayı, 5 asist, Brodziansky 11 sayı, 3 ribaund, 3 asist ve Tomic 11 sayı, 7 ribaund, 5 asist ile galibiyeti getiren isimler olurken, Telekom cephesinde ise Harrison 17 sayı, Johnson 17 sayı, 5 ribaund ve Dawkins 10 sayı, 4 ribaund ile direnen başlıca isimler olmuşlardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …