Güncel Haberler

Fenerbahçe, Eksik Bursa Karşısında Zorlandı (71.4% ile üçlük atarak kazandı)

ING Basketbol Süper Ligi 20. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği 4 yabancılı Frutti Extra Bursaspor karşısında zorlansa da 71.4% ile üçlük atarak 99-96 kazanmayı başardı.

Bu sonuçla Fenerbahçe Beko 20. maçında 16. kez kazandı ve liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Bursaspor ise 17. maçının ardından 8 galibiyette kaldı ve 11. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Sarı lacivertlilerde İsmet Akpınar son bölümlerde gönderdiği kritik üçlüklerla maçın kahramanı oldu, Alman milli takımında forma giyen tecrübeli buard 19 sayı, 5-5 3sayı, 4 asist ile etkili olurken, Devin Booker 19 sayı, 5-5 3sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Melih Mahmutoğlu 18 sayı, 2-6 3sayı ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Freeman’ı CSKA’ya gönderdikten sonra yerini dolduramayan ve 4 yabancı ile yola devam eden Bursaspor’da Onuralp Bitim 19 sayı, 4-7 3sayı, 6 ribaund, 2 asist, Andrew Andrews 19 sayı, 4-5 3sayı, 3 asist, Dave Dudzinski 15 sayuı, 8 ribaund, 2 asist ve Derek Needham 14 sayı, 4 ribaund, 8 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …