Güncel Haberler

Eksik Karşıyaka’dan Gaziantep’e Geçit Yok

ING Basketbol Süper Ligi 20. hafta programının açılışında eksik Pınar Karşıyaka, konuk ettiği Gaziantep karşısında baştan sona üstün götürdüğü maçı 84-76’lık skorla kazanmayı başardı ve rakibinin 6 maçlık deplasman serisine son vermiş oldu.

Bu sonuçla Kaf-Kaf 19. maçından 13. galibiyetini alırken 4. sırada yer aldı ve Gaziantep 20. maçının ardından 13 galibiyette kaldı, 3. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Blackmon, Semih ve Roll’dan yoksun olan, 4 yabancı ile sahaya çıkan Karşıyaka’da Bonzie Colson 14 sayı, 11 ribaund, 5 top çalma ile yıldızlaşırken, Can Korkmaz 16 sayı, 4 ribaund, 4 asist ve Tony Taylor 16 sayı, 2 ribaund, 5 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Koç Açık’ın rahatsızlığı (vertigo) nedeniyle takımın başında yer alamadığı Gaziantep cephesinde ise Alpha Kaba 18 sayı, 15 ribaund, Jarmar Gulley 18 sayı, 6-6 2sayı, 5 ribaund ve İsmail Cem Ulusoy 15 sayı, 3-6 3sayı, 3 ribaund, 5 asist ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …