Güncel Haberler

Eksiklerle Dolu Los Angeles Derbisinde Kazanan Taraf Son Nefeste Clippers Oldu

NBA Batı Konferansı’nda oynanan eksiklerle dolu derbide, ev sahibi konumundaki Los Angeles Clippers, ezeli rakibi Los Angeles Lakers‘ı 110-111’lik skorla yenmeyi başardı.

Clippers son çeyreğe 12 sayı farkla önde girse de Lakers’ın Westbrook liderliğinde yaptığı geri dönüşe engel olamadı ki Lakers 2 sayı ile öne de geçti. Bitime 18 saniye kala ise Morris, Clippers adına sahneye çıkarak zor bir üçlük isabeti buldu ve Clippers yeninden 108-109 öne geçti. Lakers, moladan sonra Davis ile basketi buldu ama 4 saniye kala Clippers, Jackson’ın basketiyle 110-111 öne geçti. Lakers son toptan Davis’in orta mesafe atışı ile faydalanamayınca skor bu şekilde tescillenmiş oldu.

Bu sonuçla Clippers 54. maçında 27. kez kazanırken, Lakers ise 53. maçının ardından 25 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

George, Leoard ve Zubac’dan yoksun olan Clippers’da Marcus Morris 29 sayı, 6-7 3sayı, 7 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Reggie Jackson 25 sayı, 3-7 3sayı, 8 ribaund, 6 asist ve Serge Ibaka 20 sayı, 8 ribaund, 2 asist, 2 blok ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Lebron’dan yoksun olan Lakers cephesinde ise Anthony Davis 30 sayı, 17 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, 2 blok ile maçın en skorer ismi olurken, Malik Monk 21 sayı, 3-8 3sayı, 7 ribaund, 7 asist ve Russell Westbrook 17 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Indiana, Lakers’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı’nın dişli ekiplerinden Indiana Pacers, konuk ettiği Batı’nın play-off kovalayan önemli ekiplerinden Los …