Güncel Haberler

Yardımcı Koç Pistiolis ve Lundberg, Efes Maçı Öncesi Değerlendirmeler Yaptılar

Turkish Airlines Euroleague 24. hafta mücadelesinde CSKA Moskova, temsilcimiz Anadolu Efes’i konuk edecek.

Hastalığı nedeniyle takımın başında olamayacak koç Itoudis yerine görev yapacak yardımcı koç Andreas Pistiolis şu ifadeleri kullandı:

Efes harika bir takım, son şampiyonlar. Onlarla karşı karşıya geleceğimiz için mutluyuz, heyecanlı bir maç olacak. Yıllardır onlarla karşı karşıya geliyoruz, bu sebeple hem onlar bizi hem de biz onları fazlasıyla iyi tanıyoruz. Bilet alıp karşılaşmayı izleyen herkesin bu mücadeleden keyif alacağına eminim.

Euroleague Resmi Web Sitesi

Danimarkalı yıldız guard Gabriel Lundberg ise şu açıklamaları yaptı:

Eminim ki sertlik dozajı yüksek bir mücadele olacaktır. Avrupa’nın en zorlu takımlarından ikisi parkede savaşıyor olacaklar. Umuyorum ki koçların oyun planını sahaya en iyi şekilde yansıtabiliriz çünkü onlar oyunun her iki tarafında da çok tehlikeli bir takımlar. Takımlarının oyun kurucu ikilisi ligin en iyi kısa ikilisi konumundalar, bunun için hazır olmalıyız.

Euroleague Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Yannier, Play-Off Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Derya Yannier, Turkish Airlines Euroleague play-off öncesi Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan 40+ …