Güncel Haberler

Eksik Beşiktaş, Erteleme Maçında Petkim’i Farklı Geçti

ING Basketbol Süper Ligi 15. hafta erteleme maçında eksik Beşiktaş Icrypex konuk ettiği Petkim Spor‘u 94-73’lük skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Beşiktaş 18. maçının ardından 9. galibiyetini alırken 9. sırada yer aldı. Petkim ise 19. maçın ardından 3 galibiyette kaldı ve 16. sırada yani puan tablosunun son sırasında yer almaya devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Hem Bluiett hem de Whitehead’den yoksun olan, 4 yabancı ile mücadele eden siyah beyazlılarda Ronda Hollis-Jefferson 24 sayı, 9-10 2sayı, 3 ribaund, 2 asist, 4 top çalma ile yıldızlaşırken, Ercan Osmani 13 sayı, 6 ribaund, Egehan Arna 12 sayı, 7 asist ve Dedric Lawson 10 sayı, 11 ribaund, 5 asist, 3 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Petkim cephesinde ise Gary Browne 17sayı, 3 ribaund, 7 asist ile öne çıkarken, Sean Armand 14 sayı, 4 ribaund, 6 asist ve Malcolm Thomas 10 sayı, 7 ribaund, 3 asist ile ayakta kalmaya çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …