Güncel Haberler

Bahçeşehir, Danimarka’da Galibiyet Arayacak

FIBA Europe Cup 2. etap L rubu 5. maçında temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, 2 Şubat Çarşamba günü Danimarka’da Bakken Bears‘ın konuğu oluyor.

Saat 20:30’da başlayacak karşılaşmayı basketbol severler www.ntvspor.net adresinden canlı olarak izleyebilecekler.

Temsilcimiz gruptaki 4 maçından 3 tanesini kazandı ve 2. sırada yer alıyor. Son maçta İngiltere’de London Lions’ı 61-86’lık skorla geçmişlerdi. O maçta Hall 16 sayı, 3 ribaund, 5 asist ve Jamar Smith 10 sayı, 11 asist ile etkili olmuşlardı. Sonrasında ligde ise konuk ettikleri Galatsaray’ı 94-88’lik skorla yenmeyi bilmişlerdi. O maçta ise Dekker 17 sayı, 7 ribaund, 3 asist, Jamar Smith 17 sayı, 3 ribaund, Solomon 16 sayı, 5 ribaund ve Erkan 13 sayı, 13 ribaund ile etkili olmuşlardı galibiyet yolunda.

Bakken ise şimdiye kadar oynadığı 3 maçtan sadece birini kazanabildi ve bu maçı da kaybetmerleri durumunda artık matematiksel olarak ilk 2 şansları kalmayacak. Son maçlarını 12 Ocak’ta oynamışlardı ve denk rakipleri London Lions’u 95-80 gibi farklı bir skrla yenmişlerdi bu sahada. Ligdeki son maçlarını ise 17 Ocak’ta oynamışlar ve deplasmanda Copehnagen’i 79-96 ile yenmişlerdi. O maçta Harris 21 sayı, 7 ribaund, Laerke 18 sayı, 3 asist, Jukic 16 sayı, 5 ribaud ve Diouf 15 sayı, 9 ribaund ile öne çıkan isimler olmuşlardı galibiyet yolunda.

Bu arada iki ekip gruptaki ilk karşılaşmalarını İstanbul’da yapmışlar ve temsilcimiz 90-76 kazanmıştı o maçı. Smith 19 sayı, 7 asist ile galibiyeti getiren isim olurken, onlar adına Diouf ise 18 sayı, 5 ribaund ile direnen isimdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bahçeşehir, Oturu’ya Rağmen Merkezefendi Engeline Takılmadı

Hazırlık Maçları kapsamında Petkim’in ev sahipliği yaptığı Ege Cup turnuvasında Bahçeşehir Koleji, Oturu’nun etkili performansına …