Güncel Haberler

Golden State, Alev Alan Curry Liderliğinde Houston’ı Rahat Geçti (Alperen’den kötü performans)

NBA Batı Konfernası mücadelesinde zirve ekiplerinden Golden State Warriors, konuk ettiği zayıf rakibi Houston Rockets‘ı Curry’nin resitali eşliğinde 122-108’lik skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla serisini 6 maça çıkaran Warriors, toplamda 51. maçında 38. kazanmış oldu. Rockets ise evinde üst üste 11. kez kaybederken, 50 maçın ardından 14 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Warriors’da Stephen Curry 21 sayısını son çeyrekte bulduğu toplam 40 sayı (7-14 3sayı) üretirken istatistiklerine 5 ribaund ve 9 asist eklemeyi de başardı. Andrew Wiggins 23 sayı, 3-6 3sayı, 5 ribaund, 3 asist ve Klay Thompson 14 sayı, 1-8 3sayı, 3 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Rockets cephesinde ise Christian Wood 24 sayı, 5-9 3sayı, 13 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, Kevin Porter Jr. 17 sayı, 5-9 3sayı, 11 asist ve kenardan gelen Josh Christopher 13 sayı, 5 asist ile direnen isimler oldular. Milli oyuncumuz Alperen Şengün kenardan gelerek 12 dakika süre alırken 0-2 2sayı, 2-4 s.atış isabetleriyle sadece 2 sayı üretip, istatistiklerine 4 ribaund ve 1 asist ekleyebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …