Güncel Haberler

NBA Efsanesi Olajuwon’dan Aperen Hakkında Övgü Dolu Açıklamalar!

NBA‘in gelmiş geçmiş en iyi uzunlarından biri olan Hakeem Olajuwon, genç temsilcimiz Alperen Şengün hakkında övgü dolu açıklamalarda bulundu.

Bu sezn çaylak sezonunu geçiren Alperen, performansı ile dikkatleri üzerine çekmiş durumda.

Alperen’in bu başarılı performansının yanı sıra geçtiğimiz günlerde Houston Rockets ve NBA’in efsane isimlerinden Olajuwon ile de birebir çalımalar yapması ABD’de de gündem konusu olmuştu.

Basına açıklamalarda bulunan Olajuwon, temsilcimiz Alperen hakkında şu ifadeleri kullandı:

Sonunda beraber çalışabildik ve bu harikaydı. Türkiye’deki koçu onun benim en büyük hayranlarımdan biri olduğunu söylemişti. Bu yüzden bir temeli vardı. Şimdi ise idmanlarla detaylara iniyoruz. Çok genç ve heyecanlı. Öğrenmeyi çok seviyor. Bu da önemli bir özellik. Basketbol artık değişti. Post’ta kalamıyorsunuz. Oyununuzu hem içeride hem dışarıda oynamanız gerek. Çok iyi bir kumaşı var. Çok yaratıcı bir oyuncu. Rakiplerini kandırıyor. Kendine güveniyor. Onun ne kadar esnek ve çevik olduğunu görünce büyülendim. İdmandan önce esneme yaparken bir fotoğrafını çektim ve onun ne kadar esnek olduğunu iyice fark ettim.

Eurohoops

Alperen Şengün, bu sezon 8.8 sayı, 4.6 ribaund ve 2.5 asist ortalamalarıyla mücadele ediyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Orlando, Mitchell’a Rağmen Kazanıp Seriyi Yedinci ve Son Maça Taşıdı!

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 6. maçında Orlando Magic konuk ettiği Cleveland Cavaliers‘ı Mitchell’a …