Güncel Haberler

Büyükçekmece, Afyon’u Yenerek 12 Maç Sonra Kazanmayı Hatırladı!

ING Basketbol Süper Ligi 19. hafta programında oynanan ve alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Büyükçekmece, konuk ettiği HDI Sigorta Afyon Belediyespor‘u yeni transferi Clyburn’ün etkili oyunu sayesinde 88-76’lık skorla yenmeyi başardı ve tam 12 maç sonra kazanmayı hatırlamış oldu!

Bu sonuçla Büyükçekmece 4 galibiyete ulaştı ve 14. sırada yer aldı. Afyon ise 3 galibiyette kaldı ve 1 maç fazlasıyla 15. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

White’ın yabancı sınırına takıldığı Büyükçekmece’de yeni transfer Kris Clyburn 22 sayı, 11-14 2sayı, 4 ribaund, 2 asist ile yıldızlaşırken, Ian Miller 20 sayı, 3-4 3sayı, 2 ribaund, 4 asist ve Jordon Crawford 11 sayı, 3-8 3sayı, 5 ribaund, 8 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Afyon cephesinde ise Kenny Hayes 31 sayı, 7-10 2sayı, 14-15 s.atış, 3 ribaund, 2 asist ile maçın en skorer ismi olurken, ilk kez forma giyen isimler Wayne Selden 18 sayı, 3-8 3sayı, 6 ribaund, 4 asit ve Pierre Jackson 12 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …