Güncel Haberler

Asvel, Nanterre’i Deplasmanda Yenip Serisini Sürdürdü

Fransa Betclic ELITE Pro A 18. hafta mücadelesinde Euroleague ekibi LDLC Asvel Villeurbanne konuk olduğu Nanterre‘i 74-80’lik skorla geçerek ligdeki galibiyet serisini 4 maça çıkarmış oldu.

Bu sonuçla Asvel 17. maçında 11. kez kazandı ve 3. sırada yer aldı. Nanterre ise 16. maçının ardından 9 galibiyette kaldı ve averajla 7. sırada konumlandı.

  1. çeyrek: 16-25
  2. çeyrek: 17-21
  3. çeyrek: 18-14
  4. çeyrek: 23-20

Lighty, Morgan ve Howard’dan yoksun olan Asvel’de Youssoupha Fall 20 sayı, 11 ribaund ile yıldızlaşırken, Marcos Knight 16 sayı, 8 ribaund, 2 asist ve Charles Kahudi, 14 sayı, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Nanterre cephesinde ise Thomas Wimbush 13 sayı, 7 ribaund, 2 asist, Chris Horton 12 sayı, 10 ribaund, 2 asist ve Adam Mokoka 12 sayı, 6 ribaund ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Asvel’e Çemberi Göstermedi

Turkish Airlines Euroleague 31. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk ettiği LDLC Asvel Villeurbanne‘i etkili savunması eşliğinde …