Güncel Haberler

Koç Rödl, Daçka Galibiyetini Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi 19. hafta mücadelesinde Türk Telekom konuk olduğu Daçka’yı 66-75’lik skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından Telekom’un Alman koçu Henrik Rödl açıklamalarda bulundu:

Bizim için deplasmanda çok zor bir ekibe karşı alınan zor bir galibiyetti. Bütün oyuncularımı 40 dakika boyunca süren bu sıkı mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Zaman zaman basit top kayıpları yaptık, hücum ribaundları verdik ama önemli olan bugün kazanmaktı.

Tivibu Spor

Ankara ekibi bu sonuçla 19 maçın ardından 8 galibiyet elde etti ve kendisine 9. sırada yer buldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …