Güncel Haberler

2022 NBA All-Star Takım Kaptanları ve İlk Beşler Belli Oldu!

2022 NBA All-Star organizasyonu öncesi merakla beklenen taraftar oylamasının sonucu açıklandı.

Organizasyonunun en önemli etkinliği olan All-Star maçı 20 Şubat Pazar günü Cleveland Quicken Loans Arena’nın ev sahipliğinde oynanacak.

Los Angeles Lakers‘ın tecrübeli yıldızı LeBron James ve Brooklyn Nets‘in tecrübeli skoreri Kevin Durant, üst üste ikinci kez All-Star takım kaptanları olarak seçilirken iki konferanstan gelerek ilk beş oynayacak oyuncular şu şekilde belirlendi:

Batı Konferansı

Ön alan: LeBron James (Lakers), Nikola Jokic (Nuggets), Andrew Wiggins (Warriors)

Guardlar: Stephen Curry (Warriors), Ja Morant (Grizzlies)

Doğu Konferansı

Ön alan: Kevin Durant (Nets), Giannis Antetokounmpo (Bucks), Joel Embiid (76ers)

Guardlar: DeMar DeRozan (Bulls), Trae Young (Hawks)

LeBron, üst üste 18. kez All-Star seçilirken bunu başaran ilk oyuncu olarak NBA tarihine geçti. Bunun yanında James NBA’in bu All-Star formatına geçtiği 2018 yılından bu yana her sezon aralıksız kaptan seçildi.

11 kez All-Star seçilmiş olan Durant ise sakatlığı nedeniyle 15 Ocak’tan bu yana forma giyemiyor olsa da All-Star oylamasında taraftarların desteği sayesinde kaptan konumunu korudu.

Andrew Wiggins ve Ja Morant, kariyerlerinde ilk kez All-Star seçildi.

All-Star maçında yer alacak diğer isimlerin yani yedek oyuncuların listesi ise 3 Şubat Perşembe günü duyurulacak ve sonrasında 10 Şubat Perşembe günü kaptanlar Durant ile James, takımları için oyuncularını seçecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …