Güncel Haberler

Bahçeşehir, İngiltere Deplasmanında Farklı Kazandı

FIBA Europe Cup 2. etap L grubu 4. maçında temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, İngiltere’de konuk olduğu London Lions‘ı 61-76 gibi farklı bir skorla geçmeyi bildi.

Bu sonuçla temsilcimiz 4. maçında 3. kez kazanarak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Lions ise 4. maçını da kaybetti ve son sırada yer almaya devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bahçeşehir’de Langston Hall 16 sayı, 4-5 3sayı, 3 ribaund, 5 asist, 3 top çalma ile yıldızlaşırken, Jamar Smith 10 sayı, 3 ribaund, 11 asist ve Richard Solomon 10 sayı, 7 ribaund, 4 top çalma, 3 blok ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Ev sahibinde ise Isaiah Reese 19 sayı, 7 ribaund, 6 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Marquis Teague de 17 sayı ile diğer çift haneli skor üretebilen isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Manisa, Europe Cup’daki İlk Sınavına Çıkıyor!

Manisa BBSK, tarihindeki ilk kez Avrupa kupasında boy gösteriyor! Temsilcimiz FIBA Europe Cup eleme turunun …