Güncel Haberler

2021-22 Euroleague Fantasy Challenge 23.Hafta Seçimleri

Turkish Airlines Euroleague‘de 23. hafta heyecanı başlıyor.

Her zaman olduğu gibi hafta öncesinde gelin birlikte Euroleague Fantasy Challenge takımımızı birlikte güncelleyelim. Keyifki okumalar.

Öncelikle yolları ayırdığımız isimlere bir göz atalım:

  • Pablo Laso (Real Madrid)
  • Vincent Poirier (Real Madrid)
  • Shane Larkin (Anadolu Efes)
  • Marius Grigonis (CSKA Moskova)

Şimdi de takımımıza yeni aldığımız isimlere bakalım:

  • Dimitris Priftis (Panathinaikos): Yunan ekibi ligin en büyük hayal kırıklıklarından birisi ve artık OAKA’da kendi sahalarında bir reaksiyon göstermelerini bekliyorum. Baskonia gibi istikrarsız ve deplasmanda zorlanan bir rakip karşısında aradıkları galibiyeti alabileceklerini tahmin ediyorum.
  • Walter Tavares (Real Madrid): Yeşilburun adalı dev uzun kuşkusuz Euroleague’in gelmiş geçmiş en iyi pivotlarından biri. Savunmadaki dominant basketbolunun yanı sıra yüksek yüzdeli atışları ve ribaundlardaki katkısı ile de çok yönlü bir isim. Monaco uzunlarına karşı da net bir üstünlük kuracağını, bize 20 ve üstü puanlar getireceğini düşünüyorum.
  • Vasilije Micic (Anadolu Efes): Son maçta Panathinaikos karşısında sakatlanan Larkin’in durumu ciddi olmasa da Rusya deplasmanında riske atılmayıp dinlendirilmesi bekleniyor. Bu da Micic’in omuzlarındaki yükü bir kat daha arttıracaktır. Sahada daha fazla kalacağını ve bunun da istatistiklerine olumlu yansıyacağını, bizlere en az 20 puan getireceğini düşünüyorum.
  • Lorenzo Brown (Unics Kazan): Bu sezon Rus ekibinin sergilediği istikrarlı ve keyif veren basketbolun mimarlarından biri de Amerikalı oyun kurucu kuşkusuz. Koç Perasovic’in kendisine verdiği özgürlüğü ve krediyi çok iyi kullanan Brown, güçlü rakipleri CSKA karşısında da Hackett’ın yokluğunda rakip guardlara üstünlük kuracaktır. Sayı, ribaund, asist isatistiklerindeki çok yönlü katkısı ile ondan da 15-20 arası bir puan bekliyorm.

Yaptığımız değişikliklerden sonra takımımızın son hali bu şekilde olacak:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …