Güncel Haberler

Yardımcı Koç Bjedov, Bahçeşehir Galibiyetini Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi 18. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Bahçeşehir Koleji’ni 84-73’lük skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından COVID-19 nedeniyle karantinada olan koç Djordjevic’in yerine Fenerbahçe Beko‘nun başında bulunan yardımcı koç Goran Bjedov açıklamalarda bulundu:

Herkes çok iyi bir performans sergiledi. Sabah Metecan Birsen’e akşam ilk 5 başlayacağını, buna göre hazırlanması gerektiğini söylemiştim. O harika oynadı. Maça çok iyi başladı, özellikle ilk yarıyı çok iyi oynadı. Tek bir isim değil, sahaya adım atan herkes hatta sadece oyuncular değil, teknik ekip de çok iyi bir iş çıkardı. Herkesi kutluyorum. İhtiyacımız olan buydu. Çok iyi bir efor ortaya koymamız gerekiyordu çünkü Bahçeşehir Koleji’nin çok iyi bir takım olduğunu biliyorduk. Takım olarak çok iyi bir efor sarf ettik.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Başantrenör Aleksandar Djordjevic’in yokluğunda geçen süreyi de değerlendiren Goran Bjedov, şu ifadeleri kullandı:

Farklı bir süreçti. Başantrenörümüz burada yoktu Covid-19 testinin pozitif çıkması dolayısıyla. Ama bu haberi de aldık, kendisi negatife döndü. Yarını izinli geçiyoruz, salı günü bizimle olacak. Zor bir periyottu, koçumuz yoktu. Aynı zamanda birçok oyuncumuz yoktu hatta her gün bir oyuncu kaybediyorduk. Zalgiris maçına saatler kala hangi oyunculardan faydalanabileceğimizi bilemiyorduk sakatlıklar dolayısıyla. Bu maçta biraz daha şanslıydık çünkü maç kadrosunu sabahtan biliyorduk ve o şekilde devam etti. Zorlu bir dönem ama takım eforuyla bu dönem iyi geçti. Bu noktada taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Bilhassa perşembe günü burada olanlara. Bizi çok iyi desteklediler. 17 sayı geriye düştüğümüz bölümde takımın ayağa kalmasını sağlayan faktörlerin başında Fenerbahçe taraftarı geliyordu.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …