Güncel Haberler

Koç Priftis ve Evans, Efes Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague 22. hafta mücadelesinde Panathinaikos, İstanbul’da temsilcimzi Anadolu Efes’e konuk olacak.

Karşılaşma öncesinde Yunan koç Dimitris Priftis açıklamalarda bulundu:

Şu anda konsantre olduğum tek şey Anadolu Efes‘e karşı oynayacağımız mücadelede takımımı en iyi şekilde yönetebilmek. Sahada mücadeleci görünmek istediğimiz bir gerçek. Topu iyi paylaşmak, sahada iyi bir oyun ortaya koymak istiyoruz ve bu süreklilik haline getirmemiz gereken bir iş. Maç takvimi sebebiyle her güne farklı şekilde hazırlanmamız lazım. Yarın önümüzde Efes‘e karşı çok zor bir maç var, onlar da COVID-19 arasından sonra yeniden ritim bulmaya başladılar. Yarınki maçta yeni transferimiz Stefan Jovic’i de kullanmak isteriz ama akıllı davranmamız lazım. Onu önümüzdeki kritik maçlar için iyice hazır hale getirmek istiyoruz.

Tecrübeli uzun Jeremy Evans ise şu ifadeleri kullandı:

Oyuncular olarak saygı görmek istiyoruz ve buraya savaşmaya geldik. Ligde sıralamalara bakıp sahaya çıkarken karamsar düşünmememiz lazım. Birbiri için sahada mücadele etmeye hazır olan harika bir oyuncu grubumuz var.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …