Güncel Haberler

Koç Ernak, Burgos Galibiyetini Değerlendirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi play-in serisi 3. ve son maçında temsilcimiz Darüşşafa konuk olduğu San Pablo Burgos’u 68-80’lik skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından koç Selçuk Ernak açıklamalarda bulundu:

Öncelikle Burgos ile başlamak istiyorum. Son şampiyon ile oynadığımızı biliyorduk. Gerçek bir kazanan ile oynadık ve kolay olmayacağını biliyorduk. Maç planına sadık kaldık ve maçın büyük bölümünde savunma planımıza da sadık kaldık. Bu bize çok fayda sağladı. Bu bizim takım karakterimiz. Moladan her dönüşümüzde ya da çeyrek sonu konuşmalarımızda oyuncularımıza Burgos’un bir cevap vereceğini söyledik ve her seferinde de bunu yaptılar. Neticede üç çeyrek boyunca maçı kontrol etmeyi başardık. Özellikle de maç sonunda harika savunma yaptık. Burgos’u 16 top kaybına zorladık. 80 sayı atıp rakibimizi 68 sayıda tuttuk. Oyuncularıma teşekkür etmek istiyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …