Güncel Haberler

Denver, Müthiş Joker’in Liderliğinde Clippers’ı Uzatmada Geçti

NBA Batı Konferansı’nın iki play-off takımının karşılaşmasında tam bir basketbol şöleni izledik. Baştan sona çekişmeli geçen maçta Denver Nuggets konuk ettiği Los Angeles Clippers‘ı Joker’in müthiş performansı liderliğinde 128-130’luk skorla uzatma sonunda geçmeyi başardı. Nuggets bitime 1.7 saniye kala Gordon’un üçlüğü ile 2 sayı öne geçti. Clippers son hücumunda Jackson’ın dengesiz atışı başarılı olmayınca skor bu şekilde tescillenmiş oldu.

Bu sonuçla Nuggets 43. maçında 23. kez kazanırken, Clippers ise 46. maçının ardından 22 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Nuggets’da Nikola Jokic 49 sayı, 14-16 s.atış, 14 ribaund, 10 sayı, 3 top çalma ile MVP performansı sergilerken, Aaron Gordon 28 sayı, 4-7 3sayı, 4 ribaund, 3 asist ve Monte Morris 19 sayı, 9 ribaund, 9 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Clippers cephesinde ise Ivica Zubac 32 sayı, 10 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Reggie Jackson 28 sayı, 3-11 3sayı, 3 ribaund, 12 asist ve kenardan gelen Brandon Boston 16 sayı, 4-7 3sayı, 4 ribaund, 2 asist ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …