Güncel Haberler

2021-22 Euroleague Fantasy Challenge 22.Hafta Seçimleri

Turkish Airlines Euroleague‘de 22. hafta programı başlıyor ve nazar değmesin şuan için COVI-19 nedeniyle erteleme haberi gelmedi, 9 maç da oynanacak.

Ben de her zaman olduğu gibi sizler için Euroleague Fantasy Challenge takımımızda yaptığım güncellemeleri ve değişiklikleri paylaşacağım. Keyifli okumalar.

Öncelikle yolları ayırdığımız isimlere bir göz atalım:

  • Andrea Trinchieri (FC Bayern Munich)
  • Georgios Papagiannis (Panathinaikos)
  • Nikola Mirotic (FC Barcelona)
  • Tornike Shengelia (CSKA Moskova)

Şimdi de takımımıza yeni aldığımız isimlere bakalım:

  • Pablo Laso (Real Madrid): Real son 3 maçını kazandı ve tam anlamıyla istim üstündeler, şampiyon gibi oynuyorlar. Sakatların iyileşmesi ve Deck takviyesiyle artık neredeyse 15 tane elit oyuncudan oluşan çok özel bir takıma sahipler. Koç Laso da uzun yıllardır olduğu gibi bu kadroyu en verimli şekilde kullanıyor. Bu haftaki zayıf rakipleri Alba karşısında da sorun yaşamadan farklı bir galibiyet elde etmelerini bekliyorum.
  • Vincent Poirier (Real Madrid): Tavares’in yokluğunda Fransız uzunun dakikaları ve sorumluluğu artacaktır. Pota altında çok iyi bir bitirici olması şut yüzdesini yukarı çekiyor ve ribaundlara her iki pota altında çok iyi katkı veriyor. Kendi sikletinde olmayan Alba uzunları karşısında üstünlük kuracağını ve bizlere 15-20 puan arası kazandıracağını düşünüyorum.
  • John Brown (Unics Kazan): Rus ekibi İspanya’da çok zorladığı ama son nefeste kaybettiği Barça’yı bu kez Kazan’da evinde ağırlıyor. Takımın dinamosu konumundaki Brown da yine sahanın iki alanında da enerjisi ve savaşçı kimliği ile efektif olacaktır. İstatistik kağıdının her noktasını doldurabiliyor ve bu maçta bizlere 20 puan civarında bir katkı vereceğini düşünüyorum.
  • Guerschon Yabusele (Real Madrid): Real’in Alba gibi nispeten kolay bir rakiple karşılaşacağı bu haftada formda Fransız forveti de takıma almak istedim. Evet Randolph’un iyileşmesi ile süreleri biraz törpilebilir ama hem içerden hem dışarıdan üretebilmesi ve ribaundlardaki katkısı ile çok yönlü bir oyuncu, sahada kısa sürelerde kaldığında bile çift haneli puanlar getirebildiğini biliyoruz.

Yaptığımız değişikliklerden sonra takımımızın son hali bu şekilde olacak:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …