Güncel Haberler

Efes, Yalovaspor Deplasmanında Sorun Yaşamadı

ING Basketbol Süper Ligi 15. hafta erteleme maçında Anadolu Efes konuk olduğu Semt77 Yalovaspor karşısında fazla zorlanmadan 69-88’lik skorla kazanmayı bildi.

Bu sonuçla 2 takım da 16. maçlarını geride bırakırken, Anadolu Efes 13 galibiyete ulaştı ve 3. sırada yer aldı. Yalova ise 4 galibiyette kaldı ve averajla 12. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Egemen ve Larkin’den yoksun olan lacivert beyazlılarda Tibor Pleiss 23 sayı, 10-12 2sayı, 10 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Adrien Moerman 12 sayı, 14 ribaund, Buğrahan Tuncer 12 sayı, 4 ribaund, 5 asist, Vasilije Micic 12 sayı, 3-6 3sayı, 3 ribaund, 9 asist ve Krunoslav Simon 12 sayı, 6 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Conklin’den yoksun olan Yalova cephesinde ise Marcus Lee 13 sayı, 7 ribaund, Can Altıntığ 12 sayı, 2 ribaund, 2 asist, Lamont Jones 10 sayı, 6 asist ve Luka Rupsnik 11 sayı, 4 ribaund, 9 asist ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …