Güncel Haberler

Dallas, Oklahoma Engelini Son Nefeste Aşabildi (Doncic’den triple-double)

NBA Batı Konferansı’nın iddialı takımlarından Dallas Mavericks konuk ettiği zayıf rakibi Oklahoma City Thunder karşısında çok zorlandı ama 102-104’lük skorla son nefeste kazanmayı başardı ve galibiyet serisini 3 maça çıkardı. Bitime 2 saniye kala Thunder’ın son hücumunda Hardaway topu çalarak Dallas’ı kurtaran isim oldu.

Bu sonuçla Mavs 44. maçında 25. kez kazanırken, Thunder ise 43. maçında 29. kez kaybetti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Mavs’da Luka Doncic 20 sayı, 0-6 3sayı, 11 ribaund, 12 asist, 3 top çalma, 3 blok ile triple-double performansına imza atarken, Dorian Finney-Smith 17 sayı, 4-7 3sayı, 10 ribaund, 2 asist, 3 top çalma, Jalen Brunson 14 sayı, 5 ribaund, 8 asist ve Kristaps Porzingis 13 sayı, 8 ribaund, 4 blok ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Thunder cephesinde ise Shai Gilgeous-Alexander 34 sayı, 11-12 s.atış, 6 ribaund, 5 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Luguentz Dort 18 sayı, 7 ribaund, 2 asist ve Josh Giddey 10 sayı, 6 ribaund, 5 asist ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …