Güncel Haberler

Cleveland, Yükselişini Durant’siz Brooklyn Karşısında Sürdürdü (Cedi 7+4+3)

NBA Doğu Konferansı’nın yükselişteki takımlarından biri olan Cleveland Cavaliers, konuk ettiği Durant’den yoksun olan Brooklyn Nets‘i 107-114’lük skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Cavs 45. maçında 27. kez kazanırken, Nets ise 43. maçında 16. kez kaybetti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Cavs’da Darius Garland 22 sayı, 6 ribaund, 12 asist ile öne çıkarken, Jarrett Allen 14 sayı, 10 ribaund, 2 asist, 2 blok, Isaac Okoro 15 sayı, 2 top çalma, Lauri Markkanen 14 sayı, 4-9 3sayı, 6 ribaund ve kenardan gelen Kevin Love 14 sayı, 5 ribaund, 5 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Mili oyuncumuz Cedi Osman ise kenardan gelerek 24 dakika gibi iyi bir süre almasına rağmen 0-6 3sayı, 3-4 2sayı, 1-2 s.atış isabetleriyle 7 sayı üretebildi ve istatistiklerine 4 ribaund, 3 asist ekledi.

Durant’den yoksun olan Nets cephesinde ise Kyrie Irving 27 sayı, 3-6 3sayı, 7 ribaund, 9 asist ile etkili olurken, James Harden 22 sayı, 7 ribaund, 10 asist ve kenardan gelen LaMarcus Aldridge 13 sayı, 5 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …