Güncel Haberler

Shaq da Ömer Faruk’un Performansına Kayıtsız Kalmadı!

NBA‘in efsane uzunlarından Shaquille O’Neal, milli uzunumuzu övdü.

Yaz döneminde Miami Heat ile sözleşme imzalayan Ömer Faruk Yurtseven, takımın as uzunlarının uzun süredir sakat olmasıyla beraber yakaladığı fırastsı çok iyi değerlendirdi ve dikkatleri çekmeye başladı.

Los Angeles Lakers ve Miami Heat’le şampiyonluklar yaşayan Shaquille O’Neal, Ömer Faruk Yurtseven’in performansına övgüler yağdırdı.

Miami Heat gece oynanan maçta Philadelphia 76ers’a kaybetti. Heat adına ise sahada 23 dakika kalan ve 22 sayı, 11 ribaundla double double yapan Ömer Faruk Yurtseven takımının öne çıkan ismi oldu.

Maçın ardından ise Shaq O’Neal 23 yaşındaki oyuncuyu, “Bu çocuğu sevdim. Büyük bir yüreği var. Şu an Embiid’i mahvediyor. Onu daha önce izlememiştim ama oyun stilini çok beğendim.” ifadeleriyle övdü.

NBA’deki performansıyla dikkatleri çeken Ömer Faruk Yurtseven, NBA’de çift haneli ribaund alma serisini ise 14 maça çıkararak önemli bir başarıya daha imza attı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …