Güncel Haberler

Toronto, Şampiyon Milwaukee’yi Yine Yendi! (Siakam triple-double yaptı)

NBA Doğu Konferansı’nın orta şekerli takımlarından Toronto Raptors, konuk olduğu son şampiyon Milwaukee Bucks‘ı 15 farktan geri dönüp 103-96’lık skorla yenerek bu sezonki 3. karşılaşmaşarından da galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Bu sonuçla Raptors 40. maçında 21. kez kazanırken, Bucks ise 45. maçında 18. kez kaybetti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Raptors’da Pascal Siakam 30 sayı, 3-3 3sayı, 10 ribaund, 10 asist ile triple-double performansına imza atarken, OG Anunoby 24 sayı, 3-13 3sayı, 8 ribaund, 4 asist, Fred VanVleet 17 sayı, 3-8 3sayı, 3 ribaund, 7 asist, 3 top çalma, Precious Achiuwa 14 sayı, 10 ribaund, 2 asist ve kenardan gelen Chris Boucher 15 sayı, 7 ribaund, 3 blok ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bucks cephesinde ise Giannis Antetokounmpo 30 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Grayson Allen 18 sayı, 3-6 3sayı, 4 ribaund, 3 asist, Khris Middleton 16 sayı, 4 ribaund, 5 asist, 3 top çalam ve Bobby Portis 11 sayı, 11 ribaund, 3 blok ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Orlando, Mitchell’a Rağmen Kazanıp Seriyi Yedinci ve Son Maça Taşıdı!

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 6. maçında Orlando Magic konuk ettiği Cleveland Cavaliers‘ı Mitchell’a …