Güncel Haberler

Afyon Belediyesi’nde Yeni Yönetim Çalışmaya Başladı

ING Basketbol Süper Ligi‘nin düşme adaylarından biri olan ve ekonomik problemler nedeniyle son dönemde BGL takımı ile mücadele etmek zorunda kalan HDI Sigorta Afyon Belediyesi‘nde yönetimde yaşanan el değişikli ile beraber hareketli günler yaşanıyor.

Basketfaul’de yer alan haberlere göre kulübün hakları Ankaralı 5 genç iş insanı tarafından satın alındı. Bilindiği gibi kulübün haklarını önceki sezon Cömert Küce almıştı. Takım önümüzdeki sezon da maçlarını Afyon’da oynamaya devam edecek.

Koç olarak ise düşünülen isim geçen sezon Ormanspor’u çalıştıran Korhan Aydanarığ.

Borçları nedeniyle transfer yasağı bulunan kulübün yerli transferi yapabilmesi için yeni yöneticiler FIBA’ya para yatırdı. Yerli oyuncu transferi bu 14 Ocak Cuma günü sona ermeden önce Şafak Edge, Tuğberk Gedikli, Barış Ülker ve Mertcan Solkol ile anlaştılar.

Haberde yeni yönetimin ligde kalabilmek için yabancı transferi konusunda önümüzdeki günlerde hamleler yapacağı da belirtilmiş.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …