Güncel Haberler

Cleveland, “Uzunsuz” Utah’ı Farklı Yendi (Cedi 8 sayı)

NBA Doğu Konferansı’nın formda ekiplerinden Cleveland Cavaliers konuk olduğu uzunlarından yoksun olan Utah Jazz‘ı 111-91’lik skorla rahat geçti.

İki takım da 42. maçlarını geride bırakırken Cavs 24. galibiyetini aldı, mağlubiyet serisi 4 maça çıkan Jazz ise 14. kez kaybetti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Cavs’da Darius Garland 11 sayı, 10 ribaund, 15 asist ile triple-double yaparken, Lamar Stevens 23 sayı, 7 ribaund, Lauri Markkanen 20 sayı, 4-5 3sayı, 6 ribaund, Evan Mobley 15 sayı, 10 ribaund, 7 asist ve kenardan gelen Kevin Love 16 sayı, 7 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Cedi Osman ise kenardan gelerek 31 dakika süre bulmasına rağmen 1-7 3sayı, 2-5 2sayı, 1-2 s.atış isabetleriyle sadece 8 sayı bulabildi ve istatistiklerine de 1 ribaund ile 2 top çalma ekleyebildi.

3 uzunu Gobert, Whiteside, Azubuike artı Gay’den yoksun olan, 1.95 boyundaki O’Neale’in pivot olarak ilk beş başladığı Jazz cephesinde ise Jordan Clarkson 22 sayı, 4-11 3sayı, 2 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, Donovan Mitchell 17 sayı, 3-9 3sayı, 5 ribaund, 4 asist ve Eric Paschall 18 sayı, 7 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …