Güncel Haberler

Washington, Oklahoma’yı Yendi (Harrell ile KCP soyunma odasında yumruklaştı!)

NBA Doğu Konferansı’nın play-off ekiplerinden Washington Wizards‘ı konuk ettiği Batı’nın zayıf ekiplerinden Oklahoma City Thunder‘ı zor da olsa 118-122’lik skorla yenmeyi başardı.

Ancak maçın devre arasında Wizards’ın galibiyetine gölge düşüren önemli bir olay yaşandı. The Athletic’in haberine göre Kendavious Caldwell-Pope ile Montrezl Harrell ilk yarının ardından soyunma odasında yumruklaştılar, takım arkadaşları zor olsa da ikiliyi ayırmayı başardı.

Bu sonuçla Wizards 41. maçında 21. kez kazanırken, Thunder ise 40. maçında 27.kez kaybetmiş oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Wizards’da Kyle Kuzma 29 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Spencer Dinwiddie 22 sayı, 1-6 3sayı, 3 ribaund, 10 asist ve Kendavious Caldwell-Pope 16 sayı, 3-7 3sayı, 3 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Thunder cephesinde ise Shai Gilgeous-Alexander 32 sayı, 3 ribaund, 8 asist ile öne çıkarken, Josh Giddey 18 sayı, 6 ribaund, 8 asist ve Luguentz Dort 17 sayı, 5 ribaund, 2 asist, 2 top çalmayla direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …