Güncel Haberler

Milano, Nefes Kesen Bir Maçın Ardından Barcelona Deplasmanından Galibiyet Çıkardı!

Turkish Airlines Euroleague 20. hafta kapsamında oynanan ve nefesleri kesen maçta Olimpia Milano, konuk olduğu FC Barcelona‘yı 73-75’lik skorla yenmeyi başardı. Barça adına Laprovittola son saniye üçlüğünden faydalanamadı.

Bu sonuçla Milano 17. maçında 11 galibiyete ulaştı ve 5. sırada yer aldı. Barça ise 19. maçında 4. kez kaybetti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğundaki yerini korudu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Milano’da Sergio Rodriguez 18 sayı, 4-6 sayı, 2 ribaund, 4 asist ile yıldızlaşırken, Malcolm Delaney de 15 sayı, 4-5 3sayı ile ona eşlik etti. 4 oyuncu, Nicolo Melli, Devon Hall, Kyle Hines ve Ben Bentil ise 8’er sayıyla katkı verdiler galibiyet yolunda.

Barça cephesinde ise Kyle Kuric 22 sayı, 5-5 2sayı, 3-4 3sayı, 5 ribaund ile en skorer isim olurken, Nikola Mirotic 18 sayı, 3-5 3sayı, 3 ribaund, 2 asist, Rokas Jokubaitis 11 sayı, 4 ribaund, 6 asist ve Brandon Davies 11 sayı, 2 top çalma ile direnen diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Sertaç Şanlı ise 13 dakika sahada kalırken 2 sayı, 1 ribaund, 2 asist ile katkı verebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …