Güncel Haberler

Virtus Bologna, Teodosic’in Sakatlık Durumu Hakkında Açıklama Yaptı

Virtus Bologna, yaptığı açıklamayla yıldız guardları Milos Teodosic‘in ne kadar süre forma giyemeyeceğini paylaştı.

9 Ocak’ta Reggio Emilia ile oynanan maçta dizinden sakatlanan Sırp yıldız, takım arkadaşlarının yardımıyla kenara gelmiş ve maça devam edememişti ve yapılan açıklamada en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

34 yaşındaki maestro sakatlık anına kadar 18 sayı, 9 asist istatistikleri eşliğinde nefis bir performans sergiliyordu. Bologna, yıldızını sakatlığa kurban vermiş olmasına rağmen Reggio Emilia deplasmanından 81-90’luk galibiyet çıkarmayı başarmıştı.

https://youtu.be/tg9Z8eZr-NE

Teodosic’in sakatlanmasıyla beraber koç Scariolo’nun eksik listesi epey kabarmış oldu. Hali hazırda Ekpe Udoh, Nico Mannion ve Awudu Abass’dan da faydalanamıyorlar.

Tecrübeli Sırp yıldız bu sezon EuroCup’da 13.3 sayı, 2.4 ribaund, 8.1 asist istatistikleriyle mücadele ederken Serie A’da ise 10.1 sayı, 1.8 ribaund, 6.9 asist ile takımına katkı sağlıyordu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bologna, Belgrad Deplasmanından Son Nefeste Çıktı

Turkish Airlines Euroleague 17. hafta mücadelesinde Virtus Bologna konuk olduğu Partizan‘ı son nefeste 75-77’lik skorla …