Güncel Haberler

Koç Kandemir, Bahçeşehir Galibiyetini Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi 16. hafta mücadelesinde Beşiktaş Icrypex konuk ettiği Bahçeşehir Koleji’ni 82-69’luk skorla yenmeyi başarmıştı.

Siyah beyazlıların tecrübeli koçu Ahmet Kandemir karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu:

Öncelikle, son haftalarda şanssızlıklar yaşıyoruz. Önce Rondae Hollis-Jefferson’ın sakatlığı, sonrasında da Trevon Bluiett’in sakatlığı. Bugün de Isaiah Whitehead sakatlandı. Sakatlığı ciddi sanırım ama içeride yeniden bakacağız. Rakibimizin geçen haftaki maçı ertelenmişti, biz ise çok az oyuncuyla oynuyoruz ve hafta içi çok zorlu bir deplasmandan geldik. Çarşamba günü burada çok zorlu bir Avrupa maçımız var, Top 16’ya kalmaya çalışacağız. Eksildikçe güçleniyoruz, eksiklerimize üzülüyoruz ama bir yandan da eksildikçe daha iyi oynuyoruz sanırım. Sonuç olarak biz bir takımız. Gidenler oluyor, gidenler oluyor, eksikler oluyor ama şunu belirtmek istiyorum: Pandemi döneminde yola evde kal diye bir parolayla çıkıldı, taraftarlarımız ise ne yazık ki hala bu parolaya uymaya devam ediyorlar sanırım. Çarşamba günü çok önemli bir maçımız var, eğer turu geçmek istiyorsak çarşamba akşamı bu salonun mutlaka dolu olması lazım. Taraftarlarımızın evde bizi desteklediklerini biliyorum ama bizim sahada desteğe ihtiyacımız var.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …