Güncel Haberler

BCL’de 3 Maça COVID Ertelemesi (Daçka’nın maçı da ertelendi)

COVID’in etkisi Euroleague’den sonra FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde ciddi şekilde hissedilmeye başladı.

Organizasyon yapılan açıklamada bu hafta oynanması planlanan 3 tane play-in maçı takımlarda artan pozitif vakalar nedeniyle ertelendi. Açıklamanın detaylarında 3 maçın da 1 hafta ertelendiği belirtildi.

Son 2 sezonun şampiyonu konumundaki San Pablo Burgos’da artan vakalar nedeniyle Endesa maçları üst üste ertelenmişti. Bu nedenle de 11 Ocak Salı akşamı temsilcimiz Darüşşafaka ile Volkswagen Arena’da oynayacakları maç 18 Ocak Salı gününe ertelendi. Bildiğiniz üzere İspanyol ekibi seride 1-0 önde ve temsilcimizin bu maçı kazanması şart yola devam edebilmek adına.

Dijon – VEF Riga mücadelesi de 18 Ocak Salı gününe ertelendi, bu seride Fransız ekibinin 1-0 üstünlüğü var. 3. ertelenen maç ise Oostende ile Igokea arasında oynanacak karşılaşma. O da aynı şekilde 18 Ocak’ta oynanacak. Bu seride Bosna Hersek ekibi 1-0 önde seride.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …