Güncel Haberler

Cedi, COVID Dönüşü Sonrası Çıktığı İlk Maçı Değerlendirdi

NBA‘deki temsilcilerimizden Cedi Osman, COVID dönüşü ilk maçı olan Portland Trail Blazers maçı ardından açıklamalarda bulundu.

Cleveland Cavaliers‘ın 101-114’lük skorla kazandığı maçta, 6 maçın ardından formasına kavuşan Cedi karşılaşma ardından açıklamalarda bulundu:

Geri dönmek kesinlikle harika hissettiriyor. Burada, takım arkadaşlarımla birlikte sahada olmayı çok özlemişim. 6 maçtır kadroda olmamak gerçekten hiç de kolay değildi. Şu an sağlıklı, %100 hazır olduğum ve takıma döndüğüm için çok keyifliyim.

Eurohoops

İkinci yarıdaki performansına değinen Cedi Osman, “Şutuma güveniyorum. İlk yarıda verimli olamadım belki ama ikinci yarıda iyi maç çıkaracağımı biliyordum. Zamanımın gelmesini ve şutların girmesini bekliyordum aslında. Bu akşam da bunu yapabildiğim için memnunum.” sözlerini söyledi.

Cavaliers formasıyla ilk maçına çıkan Rajon Rondo hakkında da konuşan Cedi, “Rajon Rondo gibi bir oyuncunun takımda olması harika. Bize liderlik yapacağına inanıyorum, bilhassa ikinci beşe. İlk maçında da müthiş iş yaptı bence” ifadelerini kullandı.

Trail Blazers karşısında 26 sayıyla takımının en skoreri olan Darius Garland hakkında da konuşan Cedi, “Darius Garland harika bir sezon geçiriyor. Onun hakkında ne söyleyeceğimi gerçekten bilmiyorum. Tüm sezon bizi taşıdı. Bu akşam da olağanüstüydü. O bizim liderimiz. Ona sahip olduğumuz için şanslıyız.” dedi.

Cavs’te milli temsilcimiz Cedi Osman 30 dakika süre bulduğu maçı 14 sayı, 4-7 3sayı, 3 ribaund ile tamamladı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …