Güncel Haberler

Bursaspor, Valencia Deplasmanında Farklı Kaybetti

7DAYS EuroCup 7. hafta erteleme maçında temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor konuk olduğu Valencia‘ya 86-68’lik skorla farklı kaybetmekten kurtulamadı.

Bu sonuçla Yarasalar 5. galibiyetlerine ulaştılar ve averajla 4. sırada yer aldılar. Temsilcimiz ise 5. kez kaybetti ve 8. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Valencia’da Jasiel Rivero 24 sayı, 8-11 2sayı, 3 ribaund ile yıldızlaşırken, Xabi Lopez-Arostegui 14 sayı, 2 ribaund, 3 asist, 2 top çalma, Klemen Prepelic 11 sayı, 0-5 3sayı, 2 top çalma, Sam Van Rossom 3 sayı, 7 ribaund, 7 asist ve Bojan Dubljevic 2 sayı, 12 ribaund, 7 asist ile galibiyet yolunda öne çıkan diğer isimler oldular.

Bursaspor cephesinde ise Allerik Freeman 25 sayı, 4-9 3sayı, 5 ribaund, 3 asist ve Egemen Güven 18 sayı, 2 ribaund ile yegane çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …