Güncel Haberler

CSKA, Lider Avtodor’a Acımadı!

VTB Ligi mücadelesinde Euroleague ekiplerinden CSKA Moskova, konuk ettiği lider Avtodor‘u 92-65’lik skorla adeta sahadan sildi.

Bu sonuçla iki takım da 8’er galibiyete ulaştı ve CSKA aynı galibiyetteki Kazan’ın önünde averajla liderlik koltuğuna otururken, Avtodor ise averajla 3. sıraya gerilemiş oldu.

  1. çeyrek: 23-17
  2. çeyrek: 29-19
  3. çeyrek: 26-15
  4. çeyrek: 14-14

CSKA’da Tornike Shengelia 18 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile yıldızlaşırken, Johannes Voigtmann 14 sayı, 2 ribaund ve Marius Grigonis 11 sayı, 2 asist ile galibiyet yolunda diğer çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldular.

Avtodor cephesinde ise D.J. Funderburk 11 sayı ve Ievgen Minchenko 10 sayı, 2 ribaund ile yegane çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldular. Phil Scrubb ile Kenny Chery ise 9’ar sayıyla direnmeye çalışan diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bursaspor, Auguste ile CSKA’ya Direndi Ama Sonunu Getiremedi

Hazırlık Maçları kapsamında Antalya’da düzenlenen turnuvanın son maçında Frutti Extra Bursaspor Rus ekibi CSKA Moskova‘ya …