Güncel Haberler

Brooklyn Nets, Irving’e Kavuşuyor

ABD basınında son çıkan haberlere göre Brooklyn Nets, yıldız guardı Kyrie Irving‘e 5 Ocak Çarşamba günü kavuşuyor.

COVID aşısı olmadığı için kulüp yönetimi ve teknik ekibin kararıyla kadroya alınmayan, forma giymediği her maç için de maaşından kesinti yapılan Irving’in dönüş tarihi netleşti.

Bildiğiniz gibi New York şehrinin kurallarına göre aşı olmadığı için Nets’in iç saha maçlarında kadroya dahil edilmesi zaten yasak ve kulüp kararıyla deplasman maçlarında da kadroya alınmıyordu. Böylelikle tam 35 maç kaçırmıştı Irving. The Athletic’de yer alan habere göre ise kulüp yönetiminin aldığı kararla Çarşamba gecesi deplasmanda Indiana Pacers karşısında oynanacak maçta formasına kavuşabilecek.

Irving part-time oyuncu statüsünde oynayabilecek ve gelen haberlere göre Nets yönetimi takımda artan COVID vakaları nedeniyle kadroda yeteri kadar oyuncu bulunmadığı için 29 yaşındaki yıldıza tekrar formasını vermeye karar verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …