Güncel Haberler

Koç Memnun, Telekom Galibiyeti Ardından Açıklamalarda Bulundu

ING Basketbol Süper Ligi 15. hafta mücadelesinde Galatasaray NEF konuk ettiği Türk Telekom’u 88-71 gibi farklı bir skorla geçmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından sarı kırmızılıların tecrübeli koçu Ekrem Memnun açıklamalarda bulundu:

Kazandığımız için mutluyuz. Zor bir maç bekliyorduk ve öyle oldu. İlk yarıda savunmamızı oturtamadık ve istediğimiz gibi oynayamadık. Türk Telekom çok potansiyelli oyunculardan kurulu bir takım. Bütün defans hatalarımızı cezalandırdılar. O kapasitede oyuncuları var. İkinci yarı oyuncu arkadaşlarımız savunmada daha dikkatliydi. Oyun planına daha fazla sadık kaldık. O da hücuma yansıdı. Bizim açımızdan çok önemli bir galibiyet. Ligin ilk yarısını ilk dört içerisinde bitirdik. Bu da bizim için önemlidir.

Geçen seneki durumdan sonra bu sene buraya gelebilmek önemli. Hiçbir şey kazanmadık. Bu sonuç bizi bundan sonrası için motive edecek. Sorumluluklarımızı artıracak. Takımımızın potansiyelini gördük. Beklentiler artacak. Bizim kendimizden beklentilerimiz artacak. Bunun bilinciyle en iyi şekilde hazırlanıp sezonun bundan sonraki bölümünde daha iyi sonuçlar almak, daha iyi basketbol oynamak için çalışacağız.

Galatasaray Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …