Güncel Haberler

Daçka, Karşıyaka Deplasmanında Son Nefeste Kazandı

ING Basketbol Süper Ligi 15. hafta mücadelesinde, 2022 yılının açılış maçında, Darüşşafaka konuk olduğu Pınar Karşıyaka‘yı son nefeste 79-82’lik skorla yenmeyi başardı. Karşıyaka son hücumda üst üste maçı uzatma fırsatını kaçırdı; önce Taylor sonra da Colson üçlük atışlardan faydalanamadılar.

Bu sonuçla Daçka 15. maçında 11. galibiyetini alarak ilk yarıyı 2 ya da 3. sırada bitirmeyi garantiledi. Kaf-Kaf ise 9 gaibiyette kaldı ve son maçını kazanıp averajla hesaplarına göre ilk yarıyı 4-7. sıralar arasında bitirebilecek.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Daçka’da Gabriel Olaseni 18 sayı, 7-10 2sayı, 11 ribaund ile double-double yaparken, Troy Caupain 20 sayı, 3-6 3sayı, 3 ribaund, 7 asist ve Nathan Boothe 19 sayı, 3-5 3sayı, 9 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Kaf-Kaf cephesinde ise Bonzie Colson 23 sayı, 3-9 3sayı, 6 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Amath M’Baye 20 sayı, 7 ribaund, Tony Taylor 12 sayı, 2-3 3sayı, 2 asist ve Can Korkmaz 12 sayı, 3-5 3sayı, 2 ribaund, 5 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …