Güncel Haberler

Panathinaikos, Lavrio’yu Farklı Geçerek Kupada F4 Biletini Kaptı

Yunanistan Kupası çeyrek final maçında Panathinaikos konuk ettiği Lavrio‘yu 93-69 gibi farklı bir skorla geçerek Girit’de 18-20 Şubat arasında düzenlenecek olan kupanın Final Four organizasyonunda yer alma hakkı kazandı.

  1. çeyrek: 24-19
  2. çeyrek: 29-19
  3. çeyrek: 18-18
  4. çeyrek: 22-13

Yoncalar’da Nemanja Nedovic 15 sayı, 5 asist ile en etkili isim olurken, Lefteris Bochoridis 12 sayı, 4-4 3sayı, Kendrick Perry 10 sayı, 2 asist, Georgios Papagiannis 10 sayı ve Ionannis Papapetrou 10 sayı, 7 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Lavrio cephesinde ise milli uzun Dimitris Kaklamanakis 14 sayı ve Vassilis Mouratos 11 sayı, 9 asist ile yegane çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldular.

https://youtu.be/XjFBsKO8plw

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Peristeri’yi Farklı Geçerek Yarı Final Biletini Kaptı

Girit’de düzenlenen Yunanistan Kupası sekizli final organizasyonunda Olympiakos, çeyrek final karşılaşmasında Peristeri‘yi 87-68’lik skorla geçerek …