Güncel Haberler

Memphis, Morant’in Saniye Basketiyle Lider Phoenix’i Devirdi!

NBA Batı Konferansı’nın dişli takımlarından Memphis Grizzlies, konuk olduğu lider Phoenix Suns‘ı Morant’in son saniye basketiyle 114-113’lük skorla yenerek rakibini liderlik koltuğundan indirdi.

Bu sonuçla Grizzlies 35. maçında 21. kez kazanırken, Suns ise 33. maçında 7. kez kaybetmiş oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Dillon Brooks, Jarrett Culver, De’Anthony Melton ve Yves Pons’dan COVID protokolleri nedeniyle yoksun olan Grizzlies’da Ja Morant 33 sayı, 3-5 3sayı, 4 ribaund, 4 asist ile takımına liderlik ederken, Desmond Bane 32 sayı, 6-11 3sayı, 6 ribaund, 3 asist ve Steven Adams 13 sayı, 16 ribaund, 7 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Deandre Ayton ve Jae Crowder ile koç Monty Williams’ın COVID protokolleri nedeniyle görev alamadığı Suns cephesinde ise Devin Booker 30 sayı, 3-6 3sayı, 2 ribaund, 4 asist, 2 top çalma, 2 blok ile öne çıkarken, Cameron Johnson 19 sayı, 4-10 3sayı, 7 ribaund, Chris Paul 13 sayı, 6 ribaundi 13 asist, 3 top çalma ve kenardan gelen isimler Jalen Smith 15 sayı, 9 ribaund, Cameron Payne 15 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …