Güncel Haberler

Baskonia, Audi Dome’dan Galibiyet Çıkardı!

Turkish Airlines Euroleague 17. hafta mücadelesinde Bitci Baskonia Audi Dome’da konuk olduğu FC Bayern Munich‘i 76-81’lik skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Baskonia 6. galibiyete ulaşırken averajla 16. sırada yer aldı. Bayern ise 7 galibiyette kaldı ve averajla 13. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Baskonia’da Wade Baldwin 30 sayı (kariyer rekoru), 4-7 3sayı, 6 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Matt Costello 23 sayı, 9 ribaund ile diğer çift haneli skor üreterek galibiyetin başmimarlarından oldu.

Bayern cephesinde ise Vladimir Lucic 12 sayı, 8-9 s.atış, 14 ribaund ile en etkili isim olurken, KC Rivers 16 sayı, 3-7 3sayı, 2 ribaund, Deshaun Thomas 12 sayı, 4 ribaund ve Othetllo Hunter ile Ognjen Jaramaz 10’ar sayıyla direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

İDDİA: Panathinaikos, Yıldız Skoreri Nunn ile Yeni Sözleşme İmzalıyor!

Turkish Airlines Euroleague play-off serisinde Maccabi’yi 3-2 ile geçerek 12 yıllık Final Four özlemine son …