Güncel Haberler

Amath M’Baye’den Tony Taylor’a Özel Teşekkür

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsilcimiz Pınar Karşıyaka, normal sezon son maçında Slam Stal Ostrow deplasmanında gruptan çıkma adınna çok kritik bir maç oynamıştı.

İşte o maçtan bir gece önce Tony Taylor‘ın bebeği dünyaya geldi. Kafileyle uçmayan Taylor maç günü Polonya’ya gitti ve sahaya çıktı.

Amath M’Baye sosyal hesaplarından yaptığı paylaşımda takım arkadaşı Taylor’a özel bir teşekkür etti ve şunları yazdı:

Adamım Tone, dün gece baba oldu. Aynı gece eşinin yanından ayrıldı ve uykusuz biçimde 16 saat Polonya’ya uçtu. Maç için otelden çıkışımızdan 2 saat önce bizimle buluştu. Harika oynadı ve bize Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde mücadelemizi sürdürme şansını verdi. Bize olan bağlılığı sorgulanamaz!

Ostrow Koçu Igor Milicic de dünkü maçın ardından basın toplantısında Tony Taylor’ı methetti:

Tony Taylor büyük oynadı. Dün baba olduğunu biliyordum. Polonya’ya bugün gelmişti. Büyük efor gerçekten.

Taylor mücadelede 13 sayı – 6 asistle oynadı.

Kaynak: Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …