Güncel Haberler

Houston, Chicago Deplasmanında Farklı Kaybetti (Alperen 8 sayı)

NBA Batı Konferansı’nın genç takımlarından Houston Rockets, konuk olduğu Doğu’nun iddialı takımlarından Chicago Bulls‘a 118-133’lük skorla farklı kaybetmekten kurtulamadı.

Bu sonuçla Bulls 29. maçında 19. kez kazanırken, Rockets ise 31. maçında 21. kez kaybetti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bulls cephesinde DeMar DeRozan 26 sayı, 3 ribaund, 6 asist ile öne çıkarken, Nikola Vucevic 18 sayı, 6 ribaund, 4 asist, Lonzo Bann 19 sayı, 4-9 3sayı, 5 ribaund, 8 asist, 5 top çalma, Alfonzo McKinnie 16 sayı, 4-6 3sayı, 5 ribaund ve Coby White 24 sayı, 5-9 3sayı, 5 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Rockets’da ise Christian Wood 23 sayı, 11 ribaund ile en skorer isim olurken, Jae’Sean Tate 16 sayı, 5 ribaund, 6 asis, Armoni Brooks 15 sayı, 3-9 3sayı, 4 aist ve kenardan gelen Kenyon Martin Jr. 15 sayı ile direnen diğer isimler oldular.

Milli oyuncumuz Alperen Şengün ise kenardan gelerek 19 dakika sahada kalırken 1-1 3sayı, 2-4 2sayı, 1-2 s.atış isabetleriyle 8 sayı üretip istatistikşerine 5 ribaund, 2 asist, 1 top çalma ekledi ama 5 top kaybı yaptı aynı zamanda.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Thunder, Pelicans’ı Son Nefeste Yenerek Seriye Galibiyetle Başladı

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi ilk maçında normal sezonu lider bitiren Oklaloma City Thunder, …